Skip to main content
TAM SIM - ured koji vam se svakodnevno prilagođava
Unaprijeđenjem radnog okruženja dolazi do povećanja količine izvršenih radnih zadataka te efikasnijeg rada, kao i do povećanja motivacije za rad, zadovoljstva poslom te odanosti organizaciji. TAM SIM - modularni program fleksibilnog ergonomskog namještaja omogućuje Vam da lako, i bez pomoći stručnih radnika,  presložite ured prema želji ili trenutnim potrebama - čak i više puta u jednom danu!
Podizni stolovi
U današnje vrijeme uredski radnici provode čak 70% do 85% vremena sjedeći što dovodi do mnogobrojnih negativnih posljedica za zdravlje. Tzv. „bolest sjedenja“ nažalost  ne mogu spriječiti ni redovita tjelovježba i zdrava prehrana ukoliko se većina dana provodi u sjedećem položaju. Rješenje nude radni stolovi podesive visine koji omogućuju sjedenje i stajanje pri radu. Prednosti podiznih stolova su brojne - od minimalizacije razdoblja prekida rada do poboljšanja koncentracije i motivacije koje dovode do poboljšanja efikasnosti za čak 10%.
5 koraka do Zdravog ureda
Na radnom mjestu provodimo više od polovice dijela dana koji smo budni. Iz tog razloga jednako je važno da ured učinimo zdravim mjestom za rad, kao i dom zdravim mjestom za stanovanje. Od ergonomskog uredskog namještaja do odgovarajućeg osvjetljenja i uredske tjelovježbe - učinite svoj ured zdravijim uz naše savjete.

O nama

Za nas sve počinje zadovoljnim čovjekom u poticajnoj sredini. Razvojni tim Dizz Concepta sastavljen od arhitekata, tehnologa i dizajnera već više od dva desetljeća radi na uređenju i opremanju interijera te proizvodnji namještaja vođen načelima inovativnosti, funkcionalnosti, dizajna i kvalitete.