Skip to main content
DIZZONE

DIZZONE - Inovativno višenamjensko okruženje za IT opremu

 

Razvili smo DIZZONE kao odgovor na hitnu potrebu za tim dodatnim prostorom, trend rada od kuće (koji je tu da ostane) i sve veće cijene nekretnina. Kad sve to zbrojite, kao rješenje nastaje DIZZONE. I evo ga!

DIZZONE je pažljivo dizajniran kako bi vam pružio mali, ali udoban i ultra-moderan prostor za pohranu sve vaše IT opreme potrebne za završetak radnog dana, uključujući računalo/prijenosno računalo, stol, opremu za gaming i ergonomsku uredsku stolicu.

Može se brzo i jednostavno prilagoditi i modificirati za novu svrhu u skladu s potrebama korisnika (bilo da se radi o radu, učenju, gamingu, streamingu ili bilo kojoj sličnoj aktivnosti).

 

 

Kada je zatvoren, DIZZONE izgleda kao dekorativni ormar

 

 

Vrata otvorena između 90 i 120 stupnjeva otkrivaju multifunkcionalno i kompaktno okruženje za IT opremu

 

 

DIZZONE - transformirajte svoje radno okruženje

 

 

....u inovativno i udobno gaming okruženje u nekoliko sekundi

 

 

DIZZONE ima integrirani sustav rasvjete koji vam omogućuje da radni prostor prilagodite svojim željama. Odaberete intenzitet i boju rasvjete koja najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama. Sve možete brzo postaviti pomoću računala ili mobilnog uređaja. Ne osvijetlite samo svoj prostor, već i svoje ideje.

Odlično mjesto za ugradnju i pohranu dodatnih zvučnika zvučnog sustava, stereo zvučnika ili audio sustava, a ima čak i hladnjak. Dakle, udobno se smjestite, opustite i osjetite DIZZONE vibre u svakom smislu te riječi.

 

 

Za razliku od drugih radnih okruženja trenutno prisutnih na tržištu, DIZZONE nije samo jednostavan za sastavljanje, već i za prijenos. Zamjenom tradicionalnih teških drvenih komponenti s novim laganim i održivim materijalima, značajno smo smanjili ukupnu težinu baze DIZZONE-a i ukupni broj komponenti, čineći ga lakim za premještanje ako je potrebno.

 

O nama

Za nas sve počinje zadovoljnim čovjekom u poticajnoj sredini. Razvojni tim Dizz Concepta sastavljen od arhitekata, tehnologa i dizajnera već više od dva desetljeća radi na uređenju i opremanju interijera te proizvodnji namještaja vođen načelima inovativnosti, funkcionalnosti, dizajna i kvalitete.