Skip to main content
Olival ured

Olival - open-space ured za poželjeti

 

Rad u uredu dovoljno je jednoličan, stoga je važno da takav ne bude i interijer. Detalji čine razliku - poput podova žute boje  koja potiče dobro raspoloženje. Cigleni zid, kao i mnoštvo biljaka, prirodnih materijala i dnevnog svjetla donose dašak eksterijera u interijer i zajedno s ergonomskim namještajem čine dugotrajan boravak u uredu zdravijim i ugodnijim.

 

O Projektu

U suradnji s arhitekticom Brankom Petković stvoren je open-space ured za poželjeti -  u zgradi Olival Cosmetics-a u Zagrebu.

 

 

Ideja i realizacija

Ideja je bila napraviti urbani open - space ured, u kojem su primjenjena načela Zdravog ureda. To je postignuto korištenjem visinski podesivih stolova, ergonomskih stolica, optimalne rasvjete (tople nijanse i što više dnevnog svjetla) te mnoštvom biljaka koje pročišćavaju ustajali zrak.

Slijeđenjem načela Zdravog ureda nastojala se potaknuti produktivnost, kreativnost, suradnja i povećavati zadovoljstvo poslom.
 

 

Kako bi ured postao Zdravi ured važno je brinuti o okolišu pa su pri izradi namještaja korišteni su isključivo ekološki, bio - razgradivi materijali.

 

 

O nama

Za nas sve počinje zadovoljnim čovjekom u poticajnoj sredini. Razvojni tim Dizz Concepta sastavljen od arhitekata, tehnologa i dizajnera već više od dva desetljeća radi na uređenju i opremanju interijera te proizvodnji namještaja vođen načelima inovativnosti, funkcionalnosti, dizajna i kvalitete.