Skip to main content
TAM SIM

TAM SIM - ured koji vam se svakodnevno prilagođava

 

Brojne studije potvrđuju važnost uredskog uređenja za poticanje produktivnosti, kreativnosti i timskog rada kao i za poboljšanje image-a tvrtke. 

Konvencionalni uredski namještaj najčešće se ne može prilagoditi individualnim potrebama korisnika. To umanjuje radnu efikasnost zaposlenika koji u uredu intenzivno rade često i više od 8 sati dnevno. 

Unaprijeđenjem radnog okruženja dolazi do povećanja količine izvršenih radnih zadataka te efikasnijeg rada, kao i do povećanja motivacije za rad, zadovoljstva poslom te odanosti organizaciji.

TAM SIM - modularni program fleksibilnog ergonomskog namještaja omogućuje Vam da lako, i bez pomoći majstora,  presložite ured prema želji ili trenutnim potrebama - čak i više puta u jednom danu!

 

 

Elementi programa su međusobno kompatiblini i jednostavno se bez alata preslaguju u nove konfiguracije. Ormarići se mogu okretati za 90, 180 ili 270 stupnjeva, a police između ormarića se postavljaju i premještaju prema potrebi.

Dodavanje radnog mjesta te prilagodbu individualnim potrebama zaposlenika iznimno je lako obaviti za manje od desetak minuta bez pomoći stručnih radnika.

 

 

Program se sastoji od visinski podesivih radnih stolova i modularnih jedinica za odlaganje i odjeljivanje prostora. U neposrednoj blizini možete imati mini hladnjak, garderobu  i sve što vam je potrebno na radnom mjestu.

 

 

Stolovi s visinski podesivom radnom pločom omogućuju ergonomsku prilagodbu svakome korisniku, te rad u sjedećem ili stojećem položaju. Visina radne plohe može se mijenjati od 70 do 120 cm visine jednostavnim pritiskom na taster.

 
 

Elementi programa su međusobno kompatiblini i jednostavno se i bez alata sklapaju jedan u drugi - ormarić postaje dio stola, kao ladičar itd. Elementi se mogu zaokretati što omogućuje fleksibilnost i personalizaciju radnog mjesta bez gubljenja funkcionalnosti.

TAM SIM nudi rješenja za uobičajene uredske probleme. Želite više privatnosti? Pregrada od elemenata postavlja se kroz par minuta. Ne želite se ustajati kako biste otvorili ladicu? Ladice je moguće orijentirati na koju god stranu želite kako bi istodobno bile dostupne i vama i kolegama.

 

 

Detalji čine razliku - poput limeta - zelene boje koja dokazano potiče dobro raspoloženje i kreativnost.O nama

Za nas sve počinje zadovoljnim čovjekom u poticajnoj sredini. Razvojni tim Dizz Concepta sastavljen od arhitekata, tehnologa i dizajnera već više od dva desetljeća radi na uređenju i opremanju interijera te proizvodnji namještaja vođen načelima inovativnosti, funkcionalnosti, dizajna i kvalitete.