Skip to main content

TAM SIM

 

TAM SIM je modularni program ergonomskog uredskog namještaja koji sastoji od visinski podesivih radnih stolova i modularnih jedinica za odlaganje i odjeljivanje prostora, a sadrži i frižider, garderobu te docking station. Stolovi s visinski podesivom radnom pločom prilagođeni su radu u sjedećem ili stojećem položaju, a visina radne plohe može se mijenjati od 75 do 120 cm visine jednostavnim pritiskom na taster.

Elementi programa su međusobno kompatiblini i jednostavno se i bez alata sklapaju jedan u drugi - ormarić postaje dio stola, kao ladičar itd. Elementi se mogu okretati za 90, 180 i 270 stupnjeva što omogućuje fleksibilnost i personalizaciju radnog mjesta. Dodavanje još jednog radnog mjesta, kao i prilagodba potrebama svakog zaposlenika iznimno je lako i obavlja se bez upotrebe alata i pomoći majstora.

Komponente programa :


1.    Radni stol s visinski podesivom radnom pločom -180x80x75/122 cm  

2.    Modularni ormarić s ladicama - 60x60x35-53 cm

3.    Modularni ormarić s ugrađenim hladnjakom - 60x60x46 cm

4.    Modularni kombinirani ormarić za odlaganje i garderobu - 60x60x120 cm

5.    Multimedijalni totem 95x70x206 cm

 

Materijal: MDF, moguća izvedba u iveralu

 

Cijena: na upit

 

 

O nama

Za nas sve počinje zadovoljnim čovjekom u poticajnoj sredini. Razvojni tim Dizz Concepta sastavljen od arhitekata, tehnologa i dizajnera već više od dva desetljeća radi na uređenju i opremanju interijera te proizvodnji namještaja vođen načelima inovativnosti, funkcionalnosti, dizajna i kvalitete.