Skip to main content

Podizni radni stol DYN

 

Menadžerski radni stol DYN osmišljen je za zdravi rad suvremenog manadžera koji želi reprezentativno elegantno radno okruženje, a da mu je istovremeno na raspolaganju sva IT oprema potrebna za neovisan rad.

Kakteriziraju ga minimalistički dizajn te inovativno i ergonomsko multifunkcionalno rješenje. IT oprema, sva ožićenja i utičnice su potpuno integrirani u stol i nevidljivi. Pritiskom na taster, monitor se izdiže iz radne ploče, dok je ostatak opreme, uključujući i osobni printer, lako dostupan otvaranjem kliznih vrata bočnog ormarića. Za rad u stojećem položaju dovoljno je odabrati jednu od programiranih visina.

U kombinaciji s radnom stolicom za aktivno i dinamičko sjedenje, dugotrajan rad u uredu opremljenom stolom DYN postaje manje naporan. 

 

Opis proizvoda:

Stol s elektropodiznim sistemom za podešavanje visine radne ploče stola uključujući:

  • ormarić s 3 ladice s prednje strane i vratima sa stražnje strane dim. 50x110xh58 cm
  • ormarić s vratima dim. 50x45xh58 cm
  • komoda s 3 kliznim vratima dim. 135x60xh58 cm

Lijeva ili desna konfiguracija.
Elektropodizni sistem za PC monitor (opcija).
2 terminala s priključcima za 230V i UTP (opcija).

Materijal: ormarići MDF - bijela, antrazit ili crna mat; radna ploča cjelovito drvo ili MDF oplemenjen furnirom, američki orah, hrast ili po izboru

Dimenzije:

  • 220x110+90xh68,5-122 cm

  • 240x110+90xh68,5-122 cm

Cijena: na upit

O nama

Za nas sve počinje zadovoljnim čovjekom u poticajnoj sredini. Razvojni tim Dizz Concepta sastavljen od arhitekata, tehnologa i dizajnera već više od dva desetljeća radi na uređenju i opremanju interijera te proizvodnji namještaja vođen načelima inovativnosti, funkcionalnosti, dizajna i kvalitete.