Skip to main content
 • DIZZONE
  DIZZONE - Inovativno višenamjensko okruženje za IT opremu

   

  Razvili smo DIZZONE kao odgovor na hitnu potrebu za tim dodatnim prostorom, trend rada od kuće (koji je tu da ostane) i sve veće cijene nekretnina. Kad sve to zbrojite, kao rješenje nastaje DIZZONE. I evo ga!  Saznajte više
 • Office Shell
  OFFICE SHELL - rješenje za urede otvorenog tipa
  Cilj proizvoda Office Shell koji projektira i proizvodi Dizz Concept je rješenje za nedostatke ureda otvorenog tipa, a to su nemogućnost izolacije, nedostatak privatnosti, buka i dijeljenje zajedničke klime u uredu.  Office Shell osigurava: - mogućnost individualno regulirane socijalne i osobne distancere- reguliranje i upravljanje  mikroklimom  u vlastitom prostoru - smanjenje ambijentalne buke u otvorenom prostoru ispod 55 decibela -  jednostavnu integraciju u svaki prostor

  Saznajte više
 • TAM SIM
  TAM SIM - ured koji vam se svakodnevno prilagođava
  Unaprijeđenjem radnog okruženja dolazi do povećanja količine izvršenih radnih zadataka te efikasnijeg rada, kao i do povećanja motivacije za rad, zadovoljstva poslom te odanosti organizaciji. TAM SIM - modularni program fleksibilnog ergonomskog namještaja omogućuje Vam da lako, i bez pomoći stručnih radnika,  presložite ured prema želji ili trenutnim potrebama - čak i više puta u jednom danu!

  Saznajte više
 • TAM podizni stol
  Podizni stolovi
  U današnje vrijeme uredski radnici provode čak 70% do 85% vremena sjedeći što dovodi do mnogobrojnih negativnih posljedica za zdravlje. Tzv. „bolest sjedenja“ nažalost  ne mogu spriječiti ni redovita tjelovježba i zdrava prehrana ukoliko se većina dana provodi u sjedećem položaju. Rješenje nude radni stolovi podesive visine koji omogućuju sjedenje i stajanje pri radu. Prednosti podiznih stolova su brojne - od minimalizacije razdoblja prekida rada do poboljšanja koncentracije i motivacije koje dovode do poboljšanja efikasnosti za čak 10%.

  Saznajte više
 • Aktivno sjedenje
  Što je aktivno sjedenje?
  Stolice s trodimenzionalno gibljivim sjedištima i naslonima za leđa potiču aktivno i dinamičko sjedenje. Istraživanja su pokazala da se sjedenjem na takvim stolica aktiviraju leđni i ostali mišići što kroz relativno kratko vremensko razdoblje kod većine korisnika dovodi do znatnog smanjenja ili nestanka boli u lumbalnom dijelu kralježnice. Dinamično sjedenje, osim što potiče dobro raspoloženje, povećava koncentraciju a time i motivaciju. Sjedenje postaje neprimjetno, ugodno vježbanje i jačanje mišićno-koštanog sustava.

  Saznajte više

O nama

Za nas sve počinje zadovoljnim čovjekom u poticajnoj sredini. Razvojni tim Dizz Concepta sastavljen od arhitekata, tehnologa i dizajnera već više od dva desetljeća radi na uređenju i opremanju interijera te proizvodnji namještaja vođen načelima inovativnosti, funkcionalnosti, dizajna i kvalitete.