Skip to main content

DIZZONE

 

DIZZONE je pažljivo dizajniran kako bi vam pružio mali, ali udoban i ultra-moderan prostor za pohranu sve vaše IT opreme potrebne za završetak radnog dana, uključujući računalo/prijenosno računalo, stol, opremu za gaming i ergonomsku uredsku stolicu, a ima čak i hladnjak.

Može se brzo i jednostavno prilagoditi i modificirati za novu svrhu u skladu s potrebama korisnika (bilo da se radi o radu, učenju, gamingu, streamingu ili bilo kojoj sličnoj aktivnosti).

Ima integrirani sustav rasvjete koji vam omogućuje da radni prostor prilagodite svojim željama. Odaberite intenzitet i boju rasvjete koja najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama. Sve možete brzo postaviti pomoću računala ili mobilnog uređaja.

Kada je zatvoren, DIZZONE izgleda kao dekorativni ormar.

Dimenzije: 186 x 82 x 200 cm

Cijena: Na upit

O nama

Za nas sve počinje zadovoljnim čovjekom u poticajnoj sredini. Razvojni tim Dizz Concepta sastavljen od arhitekata, tehnologa i dizajnera već više od dva desetljeća radi na uređenju i opremanju interijera te proizvodnji namještaja vođen načelima inovativnosti, funkcionalnosti, dizajna i kvalitete.