Skip to main content
Što je aktivno sjedenje?
Stolice s trodimenzionalno gibljivim sjedištima i naslonima za leđa potiču aktivno i dinamičko sjedenje. Istraživanja su pokazala da se sjedenjem na takvim stolica aktiviraju leđni i ostali mišići što kroz relativno kratko vremensko razdoblje kod većine korisnika dovodi do znatnog smanjenja ili nestanka boli u lumbalnom dijelu kralježnice. Dinamično sjedenje, osim što potiče dobro raspoloženje, povećava koncentraciju a time i motivaciju. Sjedenje postaje neprimjetno, ugodno vježbanje i jačanje mišićno-koštanog sustava.
5 koraka do Zdravog ureda
Na radnom mjestu provodimo više od polovice dijela dana koji smo budni. Iz tog razloga jednako je važno da ured učinimo zdravim mjestom za rad, kao i dom zdravim mjestom za stanovanje. Od ergonomskog uredskog namještaja do odgovarajućeg osvjetljenja i uredske tjelovježbe - učinite svoj ured zdravijim uz naše savjete.

O nama

Za nas sve počinje zadovoljnim čovjekom u poticajnoj sredini. Razvojni tim Dizz Concepta sastavljen od arhitekata, tehnologa i dizajnera već više od dva desetljeća radi na uređenju i opremanju interijera te proizvodnji namještaja vođen načelima inovativnosti, funkcionalnosti, dizajna i kvalitete.